» Főoldal » Oldaltérkép » Kapcsolat
Az oldal tökéletes működéséhez Adobe Flash plug-in szükséges,
amennyiben nincs a számítógépén, töltse le ingyenesen innen!

Ajánlott böngésző Mozilla Firefox Felbontás: 1280x1024.

Üdvözüljük honlapunkon

Cégünk 1998. decemberében Hódmezővásárhelyen alakult. Akkor és jelenleg is több tevékenységi körrel rendelkezett majd 2003. decemberétől hidegburkolatokkal és kiegészítőivel is elkezdtünk foglalkozni.

Profilunk mindaz ami egy fürdőszobához kell. Csempék, padlólapok, zuhanykabinok, kádak, hidromasszázzsal egybeépített kád-kabin, csaptelepek, kiegészítők és segédanyagok. Újdonságként választékunkat bővítettük melegburkolatok széles választékával.

Bemutatótermeinkben megtalálható a hagyományos és a legújabb trendek burkolólapból és hidromasszázs kabinokból, kádakból, csaptelepekből egyaránt. Az üzletünk filozófiája az ügyfélközpontúság. Vásárlóinknak a színvonalas, szakmailag hozzáértő és kedves kiszolgálás mellett megbízható hidegburkolókat, vállalkozókat tudunk ajánlani.

Szakképzett lakberendezői segítséget adunk az érdeklődőinknek illetve számítógépes látványtervezéssel segítjük a hozzánk érkező látogatóinkat. Folyamatosan részt veszünk szakmai továbbképzéseken, így a gyártótól közvetlenül értesülhetünk az újításokról így vásárlóink mindig a legújabb információkat és változásokat tapasztalhatják.

A fürdőszoba ma már nem mellékhelység. Fontos helyen van a tervezés pillanatában és fontos helyen van a felújítás alkalmával hiszen sok időt töltünk ebben a szobában. Tisztálkodunk, pihenünk és feltöltődünk, regenerálódunk a fürdőszobában. Várunk minden érdeklődőt és vásárlót üzleteinkben.